Бизнес новини
Вие сте тук: Начало » Търговия » Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

„Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?“

„Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?“ – попитала учителката Иванчо, а той й отговорил: „Ами защото тате така каза“. Та и аз сега така – ако трябва да отговоря защо трябва да купите точно този лаптоп от точно този онлайн магазин няма да мога да ви дам точен отговор на секундата. Ще промърморя нещо от сорта: „Ами защото е хубав, бърз, удобен и защото всеки може да си го позволи“.

Ако обаче трябва да обясня по-подробно и в детайли и ако трябва да бъда напълно откровен и сериозен ще кажа, че тайванския производител на Ейсър е не само сред първите в производството и продажбата на компютри, смартфони и електроника, но и дори се нарежда на първо място по продажби в световен мащаб.

След като цял свят признава Acer за едни от най-добрите и стабилни производители на такава техника, въпросът: Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg? ми се струва леко излишен.

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Тайванците не са никак глупави, щом само за някакви си 20 – 30 години са успели не само да се утвърдят като лидери в производството на лаптопи, компютри, сървъри и други технологични джаджи, ами и да създадат дъщерни фирми по цял свят.

Ейсър са признати от всички като едни от най-бързите, мощни и със здрав корпус лаптопи, така че защо да не си купите лаптоп Acer?

А защо да си го купите от точно www.Notebook.bg?

Отговарям ви веднага – просто те са най-добрите в продажбите на технологични джаджи, телефони, компютри, таблети, лаптопи и аксесоари в родното онлайн пространство.

Магазинът работи от 2001 година е един от най – проспериращите и доказалите се в бранша магазини за такава техника. Разполага с богато разнообразие от различни видове хардуер, аксесоари и моделите на Ейсър, които могат да се открият на страниците му са над 60 – нещо, което нито един друг магазин, виртуален или реален не може да предложи.

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg? – защото това е възможно най-доброто решение за вас и защото доволния клиент е най-верният отговор на този въпрос.

Notebook.bg предлага широка гама от лаптопи, таблети – на марката Acer, пазаруването е максимално улеснено, а условията, които предлага „Програма 7″ са съобразени с всички нужди на купувачите:

 • Лаптопи
 • Таблети
 • Застраховка
 • Приложения
 • Програма 7

„Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?“ – попитала учителката Иванчо, а той й отговорил: „Ами защото тате така каза“. Та и аз сега така – ако трябва да отговоря защо трябва да купите точно този лаптоп от точно този онлайн магазин няма да мога да ви дам точен отговор на секундата. Ще промърморя нещо …

Преглед

Acer
www.Notebook.bg
Лаптопи и таблети
7 дни за ремонт
7 дни гаранция за най-ниска цена
7 дни срок за връщане
7 дни - 24 часова телефонна поддръжка
7 часа за доставка
7 начина на плащане
7 лева застраховка

Acer

Обобщение: Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg? - Отговорът на въпроса: Защото това е възможно най-доброто решение за вас!!!

100

7 коментара

 1. Ползвах преди няколко години услугите на http://www.Notebook.bg тъкмо, за да си купя лаптоп. Сега пак ми се налага и смятам да се насоча отново към тях и съм се спряла на лаптоп Ейсър.

 2. Да новите модели на Acer са доста впечатляващи. Аз лично ползвам тази марка и съм сравнително доволен. Винаги може да се изисква повече, но спрямо цената е чудесно. Разгледах и онлайн магазина на http://www.Notebook.bg и прави впечатление добрата организация и инструментите за подбор на продукти.

 3. Имам лаптоп Acer от близо 3 години и съм много доволен. През този период синът ми порасна и започна да го използва. Между нас започнаха пререкания кой да работи с него. За да не си разваляме отношенията, съм склонен да купя Acer от Notebook.bg защото условията и цената са добри.

 4. Аз нямам все още лаптоп, но приятел ми наскоро си купи точно Acer не зная точно модела, но процесора е i7, не мога да ви опиша каква картинка вади, колко бързо конвертира видео HD изобщо страхотен е, жалко че аз не мога да си позволя точно тези модели от по 2000 лв., но наистина си струват парите!

 5. Аз отдавна съм харесал точно Acer – 13,3 инчов. Имам сега такъв – Sony – Vaio и, наистина съм много доволен от него, но идва време да го сменям. Ориентирал съм се към аналогичен Acer, но водещо е по-скоро визуалното възприемане. Някой, които има или е имал, ще каже ли нещо повече за машинките с тази марка. Надеждни ли са като Sony-то?

 6. Notebook.bg предлагат наистина доста изгодни оферти за лаптопи от всякакви марки, но специално за Acer цените са им много конкурентни.
  В отговор на Христо ще кажа, че на Acer S серията е страхотна и за цената си е перфектен избор.

 7. Не съм сигурен до колко могат да се сравнят Сони с Acer но някой нови модели може и по-близки да са

Вашият коментар

Scroll To Top